Säkerhetslösningar

IndistriTele arbetar med ett antal olika säkerhetsprodukter. Vi ser till att hjälpa dig hitta rätt lösning anpassat efter dina behov. Våra system är ihopkopplade till ett gränssnitt för att göra hantering och administration så enkel som möjligt. Till säkerhetsprodukter räknar vi inbrottslarm, brandlarm, passagesystem och kameraövervakning. Vi installerar dessa områden som enskilda lösningar eller flera i kombination som en helhetslösning. Vi jobbar främst med, Siemens Bewator och Axema.

 
Fråga oss om råd

Alla är bra på olika saker och det är vår uppgift att se till att ni får den säkerhetslösning som passar er bäst. Tekniken skall anpassa sig efter era behov, inte tvärtom! Vi vill gärna att ni kontaktar oss om ni har några frågor eller om ni vill ha offert på önskad produkt eller tjänst. Skicka ett mail till info@industritele.se så återkommer vi så fort vi kan.

 

Det går givetvis bra att direkt kontakta någon av våra säkerhetsspecialister nedan så hjälper dom er att starta processen.

Tomas Larsson
Direktnr: 0321 – 261 06
Email: tomas@industritele.se

Andreas Carlsson
Direktnr: 0321 – 261 07
Email: andreas@industritele.se


 
Tekniker

För att direkt komma i kontakt med en tekniker vid behov av ändringar eller service görs detta enkelt genom att skicka ett mail till service@industritele.se.