Växellösningar

IndustriTele har mer än 25 års erfarenhet av företagstelefoni och telefonilösningar. Vår långa erfarenhet i branschen samt starka produktsortiment gör att vi är säkra på att hitta den perfekta lösningen för just ert företag. Vi är helhetsleverantör och sköter allt från behovsanalys, via installation till service och eftermarknad. En trygg partner med personligt engagemang från start till mål helt enkelt.

Vi jobbar med telefonväxlar och telefonsystem av olika slag, fasta växlar (PBX), hostade växlar samt operatörernas mobila växlar. I vårt produktsortiment bland de främsta och marknadsledande leverantörerna ingår b.la Panasonic.

 
Fråga oss om råd

Alla är bra på olika saker och det är vår uppgift att se till att ni får den telefonilösning som passar ert företag bäst. Tekniken skall anpassa sig efter era behov, inte tvärtom! Vi vill gärna att ni kontaktar oss om ni har några frågor eller om ni vill ha offert på önskad produkt eller tjänst. Skicka ett mail till info@industritele.se så återkommer vi så fort vi kan.

Det går givetvis bra att direkt kontakta någon av våra växelsäljare nedan så hjälper dom er att starta processen.

Johan Wengbrand
Direktnr: 0321-26 109
Email: johan@industritele.se

Johan Forsberg
Direktnr: 0321-26101
Email: johan.forsberg@industritele.se


 
Tekniker

För att direkt komma i kontakt med en tekniker vid behov av ändringar eller service görs detta enkelt genom att skicka ett mail till service@industritele.se.

 
Telefonilösningar från marknadsledande leverantörer

De leverantörer vi jobbar med är Panasonic, Avaya, Aastra, och Soluno.

Telefonväxlar från Panasonic
Panasonic NS1000 är en mycket kompetent IP-växel för SIP-trunkar. NS är en avancerad kommunikationsplattform för nätverkslösningar. De erbjuder röstbrevlåda, support för digital telefoni och IP-telefoni, digitala/IP-nätverk och applikationer så som softphone och mobil integration.

Telefonväxlar från Avaya
Med Avaya IP Office får ditt företag tillgång till ett komplett kommunikations-system där företagets olika funktioner knyts samman med hjälp av mobilitet, IP-telefoni och en väl utvecklad applikationsplattform. Avaya IP Office är ett hybridsystem. Beroende på era behov kan systemet därför innehålla såväl traditionella systemtelefoner som faxar, analoga telefoner, IP-telefoner, softphones, mobila anknytningar och applikationer.

Telefonväxlar från Aastra
Decenniers erfarenhet inom företagskommunikation och en väl utvecklad känsla för nya tendenser har satt sin prägel på Aastra 400. Därför passar systemet perfekt för små till medelstora företag. Aastra 400 kan användas var som helst – i industrier, företag, hotell, hushåll och vårdinrättningar, i alla förvaltningar och organisationer med 4-400 användare. Aastra 400 hanterar fasta telefoner, Dect, mobiltelefoner och Softphone.

Telefonväxlar från Soluno
Soluno erbjuder företag ett snabbt och effektivt sätt att implementera Unified Communications i molnbaserad driftsmiljö, här med marknadens effektivaste mobilväxel och ip-telefonilösning.Genom att sätta användaren i centrum ger den nya lösningen alla möjlighet att nås varhelst de befinner sig, på det sätt som är det bästa just för tillfället